Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výklad na měsíc červen 2023

V měsíci červnu budete schopni si mnoho věcí ve svém životě urovnat, zharmonizovat a uvést na pravou míru díky informacím, které se k Vám donesou. Může se jednat o odhalení pravd, které Vám byly delší dobu skryty a některé tyto zprávy či poznatky nebudou zrovna dvakrát příjemné, ale není dobré, abyste před nimi zavíraly oči a odmítaly je slyšet, vidět. Cokoli zazní v komunikaci, cokoli se k Vám dostane, je pro Vaše dobro a následný posun.

Pokud někdo řešíte soudní spory nebo úřední jednání, která se táhly, nyní se tyto záležitosti budou uzavírat.  

 

V oblasti vztahů je čas opustit situaci, ve které jste zaseknutí. Vypadá to, že očekáváte změnu nebo návrat od konkrétní osoby či blízkého člověka, ale čekání na tuto osobu Vás bude stále brzdit. Tato osoba je silně pragmaticky a rozumově založená a uznává především své stanovisko, svoje pravdy, názory a cokoli dělá, činí zejména pro svoje dobro a prospěch. Pokud přestanete lpět na dané osobě, můžete se seznámit s někým zcela novým.

 

Práce přeje novým začátkům. Pokud se rozhodujete, zda změnit zaměstnání nebo přejít na podnikání či práci z domova, nyní je vhodný čas pro tyto změny, kterým je měsíc červen nakloněn. Někoho čeká povýšení v práci. Pozor na řeči druhých, které by ve Vás mohly vyvolat pochybnosti a strach, který by Vás mohl připravit o nabízející se posun.

 

Co se týče financí v červnu, tady si dávejte pozor na nabídky, které slibují vyšší zisky, stejně tak riskantní investice by nyní nedopadly dobře a došlo by ke ztrátám. Chce to vše dobře zvážit a zhodnotit než budete odevzdávat vyšší částky jinam. Prvotní nadšení by po čase vystřídalo zklamání. Někdo by se mohl chtít na Vás obohatit. 

 

Hlavním tématem v lásce je zvýšená komunikace. Pokud jste zažívali dlouhodobější problémy, nedorozumění, pochybnosti v rámci důvěry, tak nyní budete mít možnost si mnoho věcí vyříkat. Jste-li ve vztahu a máte stále zájem o svého partnera, snažte se co nejvíce čas trávit společně a otevřeně mluvit o všem. Pro někoho zde je usmíření se se svým partnerem a někdo se rozhodne vydat vlastní cestou, protože si uvědomí, že nastal čas se posunout a dát prostor lásce a novému partnerovi, s kterým může prožívat tu krásnou zamilovanost. 

 

Po zdravotní stránce by Vás v tomto měsíci mohly potrápit střevní a žaludeční problémy, plíce, astma, bronchitida a nemoci, u kterých by mohlo být složitější určení pravé příčiny problému. Dále tu máme žíly, tepny, oběhový a lymfatický systém. Pokud Vás v tomto měsíci zastaví zdravotní komplikace, bylo by dobré vyslechnout názory více specialistů.

 

A nyní se krátce podíváme na jednotlivá znamení pro měsíc červen. Sledujte nejen své sluneční znamení, ale také znamení Ascendent, Luny a Venuše :

 

Beran: Ústředním tématem, na které by se měli Berani zaměřit je rodina, domov, bydlení, zázemí, práce. Možná jste hodně pozornosti dávali sobě a nyní je na čase, abyste se soustředili na zvelebení svého domova a lidí, kteří spadají do Vašeho rodinného kruhu. Jsou tu určité nevyhovující věci, disharmonie,  které jste přehlíželi, protože jste upřednostňovali svůj osobní a profesní rozvoj. Byli jste zahleděni více do sebe a to by bylo dobré změnit. Je třeba skloubit profesi a rodinu, zázemí.

 

Býk: Je čas se rozhodnout, po čem touží Vaše srdce. Zeptejte se sami sebe, proč se bojíte jít si za svými sny? Z čeho máte strach? Proč setrváváte v situacích a vztazích, kde Vám něco chybí? Není to o tom, že byste nemohli se vydat určitým směrem, po kterém toužíte, ale jsou tu jisté důvody, které Vám brání. Stále zvažujete, co a jak udělat. Možná čekáte na vhodnou chvíli a příležitost, ale to, co nevidíte je to, že šance na změnu už dávno máte při sobě. Ten pomyslný klíč již držíte v ruce. Jen ho použít.

 

Blíženci: Zanechte všech bojů. Toužíte po tom, aby Vás druzí viděli, ocenili Vaši snahu, ať už v práci či ve vztazích. Zasekli jste se na vnitřních pocitech nedostatku, který se snažíte silou změnit. Nyní si dopřejte více relaxace, odpočinku a pochopíte, co je třeba ve Vašem životě změnit, aby jste dosáhli klidu a vnitřní vyrovnanosti. 

 

Rak: Raky čeká krásné období plné nové inspirace, nápadů, které Vás zavedou na nové cesty. Potkáte nové lidi, vztahy, uzavřete nové smlouvy, které  pro Vás budou přínosné i po finanční stránce. To, co jste si dlouho přáli, manifestovali a o co jste se snažili, nyní dostává reálnou podobu. Čeká Vás období úspěchů a přílivu nové energie.

 

Lev: Čeká Vás měsíc plný změn, zvratů a nových směrů v oblastech Vašeho života, kde jste si řešili problémy nebo kde to bylo komplikované. Něco se ve Vašem životě uzavře a vstoupíte do nové etapy života, kde pocítíte konečně jistotu, bezpečí a dlouhodobější perspektivu. Pro někoho je na obzoru nová láska.

 

Panna: Zanechte snah vše řídit a detailně pitvat, protože tím si škodíte. Rádi byste se vydali novým směrem, ať už v pracovní či rodinné, vztahové oblasti, ale máte obavy a za vším vidíte přílišné komplikace a těžkosti, které by souviseli s Vaším osvobozením se od něčeho nebo někoho. Cítím zde touhu po změně a osobním růstu, stabilizaci a zajištění se, ale bráníte sami sobě se posunout, protože podkopáváte svou sebehodnotu a držíte se příliš při zemi. Dovolte si být šťastní, úspěšní a spokojení.

 

Váhy: Vy si procházíte nebo bude procházet nějakým ukončením ve Vašem životě a pocitem samoty. Mohou Vás potrápit  bezesné noci, kdy nebudete schopni smířit se s momentální situací a tím, jak se věci mají nebo jak se vyvinuly, dopadly. Nebudete vědět kudy kam. Jsou tu pocity úzkosti, smutku, beznaděje, ale máte vědět, že máte dostatek vnitřní síly překonat toto nelehké období. Je to jen dočasná fáze léčení, které pomine a zase i Vám vysvitne slunce. Nic se neděje náhodou a momentální stav samoty v sobě pro Vás skrývá dar, který zatím nevidíte. Zvládnete to.

 

Štír: Drazí, Štíři, Vám se v tomto měsíci budou vracet situace či lidé, pro někoho bývalý partner, zpět do života. Věci, které skončily a zůstaly otevřené, přijdou na přetřes a Vy budete mít možnost jednou pro vždy si vykomunikovat pro Vás to podstatné a začít s čistým štítem, ať už se bude jednat o obnovu vztahu či definitivní ukončení, bude to pro Vás mít velmi úlevné, osvobozující a transformační  účinky.

 

Střelec: V červnu by Vám měla přijít menší finanční odměna, dar či výhra, ale Vám to bude stejně připadat málo. Vaším záměrem či cílem je stálá finanční hojnost a to bude tématem tohoto měsíce. Jak docílit větší finanční svobody. Na obzoru je nová pracovní nabídka nebo spolupráce s osobou, která má zkušenosti a vyzná se ve finančních a obchodních otázkách, nejspíše se budete touto osobou motivovat a snažit se jí přiblížit. Pozor na zbrklost a ukvapenost. Nicméně mohli byste rozjet něco nového a do budoucna slibného.

 

Kozoroh: Vy se v tomto měsíci pěkně rozjedete. Už nejspíš máte jasno o svém životě, vztazích, prioritách, cílech a plánech, pokud ne, přijdete na to a rozhodnete se vzít veškerou iniciativu do svých rukou. Konec bylo stagnace a rozjímání, je na čase jít si za svým a nenechat se odradit ani zastavit. Budete hodně prosazovat své, to, čemu věříte a budete si hlídat své teritorium. Rozhodně se nespokojíte s málem, ani v partnerských vztazích. Vaše odhodlanost a zápal Vás požene rychlostí větru.

 

Vodnář: V tomto měsíci je znatelná zvýšená komunikace a navazování nových vztahů, jak pracovních, tak přátelských. Pozor si dávejte na to, jak s druhými mluvíte a jednáte, protože budete mít tendence prosazovat svoje názory a mít v komunikaci navrch. Je tu přílišná zatvrzelost a bojovnost, která by vedla jen k zdánlivému vítězství, kdybyste možná na chvíli měli dobrý pocit, že jste si prosadili své, ale za cenu ztráty přátelství či nějaké osoby. Těžko byste si získávali důvěru a náklonnost zpět. Pozor si dávejte i na spory na pracovišti a na povyšování se nad ostatními. Při jakékoli neshodě si zachovejte klidnou mysl. Mohli byste na to doplatit i ztrátou zaměstnání. 

 

Ryby: Vy v tomto měsíci vstupujete opět do své síly. Přestáváte o sobě tolik pochybovat a vydáváte se cestou ke svému štěstí. S velkou pravděpodobností potkáte svou spřízněnou duši, ale až časem ji rozpoznáte a více si uvědomíte, jakou hodnotu pro Vás skutečně má. Je to osoba, která Vám bude zrcadlit Vaše nastavení a pomáhat Vám. 

 

 

Přeji všem krásný, slunečný a poklidný měsíc červen plný lásky, zdraví a štěstí :-).

 

 

 

S láskou, Andrea

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář